JOGET-JOGET

Monday, August 18

Terjebak Seminar Dr Azizan

macam mana ya boleh terjebak
serius dulu selalu tengok kat TV
tak ada perasaan pun nak join
pernah pergi yang free
tak silap tahun 2011 ke 2012 kat de Palma Hotel Shah Alam
FB power kot masa tu
sekali dia annouce harga dia
terus kami kata
"mahal"

hermmm nampak mentaliti di situ


turning point 9.03.2014
seminar berani bangkit berniaga kat shah Alam
su pergi dengan sepupu ena
masa ni kami baru belajar biz vitamin2

Hajah Yasmin yang talk masa tu
sangat suka dengan semangat  Hajah
semangat makin berkobar2
dah la video masa tu CEO Minyak berangin yang harum
dia pula jadi crew masa tu
makin la semangat su nak pergi
bila announce je harga & ada discount
berlari keluar dewan nak daftar

jenis memang keluar tak bawa duit 
duit ngam2 RM50
itupun dah beli breakfast
makanya tak jadi daftar sebab tak ada deposit,,ehee
borang lipat
masuk dalam handbag..dok diam2

balik tu memang asyik la cakap kat suami
nak pergi..nak pergi
coz yang free pun best
inikan pula yang berbayar kan
Rezeki memang tertulis..scroll FB ada kawan FB ni tanya siapa nak join ke imkk 
dia ada extra tiket
laju-laju PM za a.k.a tauke cheese powder ni
Alhamdulillah berjaya
su dapat pergi ke imkk




ramai orang tanya apa yang su dapat bila ke imkk

"Intensif Magnet Kekayaan Dan Kejayaan"


serius tak tau nak cerita macam mana
pergi baru dapat rasa macam mana ilmu yang kita dapat tu

bayangkan ilmu tu
boleh ubah kita jadi more positive

ilmu tu juga boleh buat sang suami yang merokok
campak rokok dia
automatik stop smoking 24 hour
ada berani


ooh siapa nak terjebak juga
terjebak secara positive 
su suka berkongsi bersama 
boleh terjah ke








4 comments:

  1. wahhh.. bestnya su. boleh cedok ilmu..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH mia liana..sharing is caring kn
      terima kasih singgah sini

      Delete
  2. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih miss wawa

      i terjah wawa

      Delete

terima kasih....
suka dengan curahan vitamin

JOGET-JOGETLAH