JOGET-JOGET

Monday, February 27

yuhuuu...blobby plus nippon paint at our sarang cinta

semalam balik kerja gigih cepat2 ke opis nuffnang...
terima kasih


sangat comel blobby plus ni..gebu
gigih tau bawak naik LRT...
panas pipi2 tahan malu

 tapi..berbaloi-baloi..dah selamat mendarat di sarang cinta kami
 su su shy2 kat opis nuffnang..sebenarnya niat asalnya nak take pic,,tapi memandangkan muka yg berpeloh2 rasa malu pula.....harap2 lepas ni ada rezeki su su nak g opis nuffnang,,
bantal merah tu mmg sorang satu pegang time tgk TV.....
skang ni dok rebut yg gebu tu....
--------------TERIMA KASIH ya,,i likee

Monday, February 13

Thursday, February 2

kenduri dayang

kecoh jadinya bila sepupu sepapat berkumpul....
seronok coz lama tak jumpa
bila masing2 dah kahwin dan ada kehidupan family masing2 makanya jarang berjumpa,,
time balik kampung mungkin boleh kumpul ramai2

seronok....tak sabar nak berkumpul lg...
next kenduri siapa ya???


tettttttttt

--agak jenuh kot nak wat love shape tu....senget2 jadinya

--pengantin n kakak pengantin

---pelamin anganku dayang (miahahaha)

-sepupu kupu2 fiza n lina

--yeayyyyy dapat ang pow..........

---sepupu2

-action bersama pengantin


--------------------sekian

SELAMAT PENGANTIN BARU DAYANG N SUAMI

Cerita dah seminggu terperam

 "selamat pengatin baru dayang n suami,,,,moga pernikahan ini kekal bahagia till jannah ya"



============================to be cont

JOGET-JOGETLAH