JOGET-JOGET

Wednesday, October 24

Selamat hari raya aidiladha

Salam perantauan....
Pagi2 dah berjurai air mata..
Hot fm la ni...
Lagu sudirman berdendang dalam kereta..air mata pun mengalir laju...
Call mak lagi la laju air mata ni....
Bukan main lagi ya..esok korban..hari ni dah masak sup tulang,daging goreng bagai...
Mak oo mak. Terluka tau hatiku ini.......
Anak sulong mu ini masih bekerja hari ini....

Ehhhh.....

Kepada yg balik kampung tu..selamat perjalanan pulang n kembali ya.....

Selamat hari raya aidiladha..
Maaf zahir batin,

Baju dah kemas malam tadi...
Malam ni sessi dapur berasap..



Sunday, October 21

Ishh ber jakuzi

Gara2 baca status seorang teman...
Kamu la muni..
Syok berjakuzi ye..

Teringat time kat gold coast tu..
Seronok sgt berjakuzi..

Water park tu pandang dari balconi je..
Ishhh..ada extra duit jom kita buat satu kat umah kita wahai teman lemak manis..
Boleh berjakuzi selalu...
Wehuuuu...impian...impian




Tuesday, October 16

Happy anniversary ke 3

Pejam celik...
Pejam celik...
Tup2 dah 3 tahun..
Alhamdulillah...

Dapat apa hadiah?

Dapat demam:-)

Dah celebrate dah time 27 syawal hari tu....
ari ni celebrate dalam kete je..nak kiss2(tettttt)
x best kot coz si isteri batuk n bersin dengan gaya yg hebat..
Rasa nak keluar anak tekak....
Bersin pun punya la kuat..

Kepada imam solatku..moga kita kuat hadapi dugaan hidup....dan bersama2 menuju ke matlamat yg satu...
Tunaikan tanggungjawap dengan seikhlas hati....

Alhamdulillah...
Terima kasih YA ALLAH...
Kerana jodoh ini amat sempurna untuk kami..

17.10.2009-17.10.2012
ALHAMDULILLAH....

Ohhhh lupa subuh2 dah dapat hadiah,,,,
Sarapan dari teman lemak manis



Sunday, October 14

Saturday, October 13

jom ke halfest 2012

wuit sempat lagi if hari ni nak terjah ke halfest..macam2 ada...
nak jumpa retis pun ada...
ada ziana zain...ct nurhaliza....

macam2 xtvt ada

macam2 jenis makanan pun ada



Wednesday, October 10

K.A.N.T.O.I

AHAAAAA....
hari ini kantoi


sarapan pun dah nasi lemak....haa tu gara2 teman lemak manis tu..
baik hati kan belikan isteri sarapan..
nasi lemak pulak tu...


alang2...
tengah hari pun makan nasi.....

haaa..
malam nak makan nasi juga ke....

ayooooooo...
please la.....
*Strategi baru .????

Tuesday, October 9

W.W HUYOOOOOO



amboiii..cartoon

kisah benar

pernah tengok tak orang yang makan banyak tapi berat badan tak naik2...
pukul 2 pagi pun selesa lagi makan nasi....
wahhhhhh jeles
serius sangat teruja tau..
makan banyak tapi jisim tak berubah tang tu je..
macam mak su su time anak 5 boleh pakai kebaya lagi...
makan...bukan main banyak lagi,..
skang x la lagi coz mkn vitamin..badan berisi sikit..
ya sikit je..maintain  cun...

anak2nya je bulat...ikut genetik abah la ni comel...
huuu..
now.baru nak start diet athkin....
apa la hasilnya ya...


baru nak start setelah selesa dengan lemak tepu manis..
apa hasilnya ya


Sunday, October 7

ada penambahan di situ

awal bulan...
mesti shopping barang rumah...
tempat wajib shopping mestila kat sg.besar..
list wajib

siapa pernah shopping kat pasaraya sri kassim sg.besar? angkat jari..
harga barang bolehla tahan..murah sikit dari tempat lain

ohh bulan ni
 ada penambahan di situ..yaaa 3 items kena masuk dalam our inventory barang rumah(cehh siap ada inventory)


1) susu kambing higoat +kurma+honey
2)susu dumil mama
3)beras perang


owwhhh teman sebantal lemak manis...mari kita pegang tangan ..angkat ke atas,,,
lalu kita jerit kami boleh....

-amalkan hidup sihat-

JOGET-JOGETLAH