JOGET-JOGET

Saturday, June 30

andai itu takdir

resah hati sentiasa ada...
gundah gulana kian terasa....
andai itu takdir ALLAH kami redha....

2 tahun kami mampu tunggu dgn penuh doa dan harapan dan usaha.....
kami redha untuk takdir ini....

Alhamdulillah dgn dugaan ini......


Wednesday, June 27

tolong..tolong

tolong...tolong saya

siapa tau link mana nak download episod last rooftop prince...
kecewa betul..
macam mana la boleh tertidur malam td...
::
siapasuruh mu tido..


Sunday, June 24

hari cuti pun kerja

kisah hari cuti kena kerja pun cerita,,he he hee
buntu la nak berblog...
merapu je...

seronok nak bc blog u all je
alkisah hari kerja mmg bz..bz atas jalan kot.smp rumah je mcm2 nak buat..
sabtu n ahad pun mcm2 xtvt..x lekat kt rumah pun...
minggu ni sabtu kerja la pulak..
redha je la bak kata kawan2,,,,in order..wajibul la kena datang..
makanya..

angkut sekali cik adik ni ke opis sama2,,,
selamat la kamu tgk tmpt kakak mu kerja...
daaaa
sekian n3 tak berilmiah

Saturday, June 2

tahniah suhana

otw balik smpt lg update blog...
alhamdulillah rezeki ..dapat juga ka jerantut walaupun pagi2 dah jd ratu air mata...
esok ya encik somi kita balik sg besar,,bukanjauh pun...emooo tau
mak penting,,,, kawan pun penting juga..dah 2 tahun lebih tak jumpa..
last jumpa time dorg attend wedding su su dulu....
bestfrz time diploma in sc kt uitm jengka dulu...



Friday, June 1

JOGET-JOGETLAH