JOGET-JOGET

Wednesday, August 13

Review : Miracle Refreshing Spray

wahhh
nak review review juga
dah beberapa bulan guna poduk ni
rasa best sangat

apa tu ya
Miracle Refreshing Spray aka MRS
su panggil minyak ajaib
miracle
miracle

start pakai sebab ada kelemumur kat rambut
rambut jenis panjang dan lebat
keluar kerja sesudah subuh
hermmm harusla ada masaalah macam tu kan
faham ke faham ni
masalah rambut basah di pagi hari ..wink
ehermmm eherrm

bila pakai MRS ni terus jatuh cinta
sebab
bukan sahaja problem kelumumur tu jadi kurang
kepala pun jadi wangi
kiranya tidur tu dalam
keadaan kepala wangi dan berangin
best oooo
faham ke faham ni..kalau rambut wangi mesti
teman sebantal tu suka kan
ihikkk..selalu wangi shampoo tapi kali ni lain macam wangi dia
wangi yang berangin

nak tengok rupa MRS tu macam mana
macam ni haa


dah separuh dah guna
ok nanti sambung review lg






12 comments:

  1. rajin buat review..

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)
    done follow sini.. #239

    ReplyDelete
  2. MRS ni memang best
    rugi siapa tak cuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul tihara
      rasa segar je
      rambut pun x der bau terkepam

      Delete
  3. Salam singgah bw dari blog Mialiana.com..salam kenal dari Diana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukwah diana
      nak bw blog diana juga :-)

      Delete
  4. Assalamualaikum. saja ja mai singgah pagi2 ni dan datang dari blog MiaLiana.com ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..terima kasih montana
      salam ukhwah

      Delete
  5. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Owhh, menarik ni..
    Nanti nak cuba cari la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari jangan tak cari myra..best pakai ni

      Delete

terima kasih....
suka dengan curahan vitamin

JOGET-JOGETLAH