JOGET-JOGET

Tuesday, October 9

kisah benar

pernah tengok tak orang yang makan banyak tapi berat badan tak naik2...
pukul 2 pagi pun selesa lagi makan nasi....
wahhhhhh jeles
serius sangat teruja tau..
makan banyak tapi jisim tak berubah tang tu je..
macam mak su su time anak 5 boleh pakai kebaya lagi...
makan...bukan main banyak lagi,..
skang x la lagi coz mkn vitamin..badan berisi sikit..
ya sikit je..maintain  cun...

anak2nya je bulat...ikut genetik abah la ni comel...
huuu..
now.baru nak start diet athkin....
apa la hasilnya ya...


baru nak start setelah selesa dengan lemak tepu manis..
apa hasilnya ya


7 comments:

  1. Kena kuat semangat dan set minda agar tidak terlalu tertekan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kisah benar..kian tertekan tapi cuba bangkit semula

      Delete
  2. usaha tangga kejayaan...
    husband lya la..mkn byk pon..maintain kecik molek g2.. lya je..tlebih mkn je..mulala naik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank lya,,usaha kena terus usaha ni

      Delete
  3. Ada member opis gak makan banyak tp badan still mantain kurus, MJ makan ikut macam dia gak tp badan naik mendadak..hehee tak aci betul :D

    ReplyDelete
  4. Nak jadi macam 13 tahun lepas eh..? Boleh. Nothing impossible. Kuatkan semangat ye. Terus berusaha. Yang penting, jangan terlalu rigid! Balancing tu perlu. Aku tunggu hasilnya nanti.. :D

    ReplyDelete

terima kasih....
suka dengan curahan vitamin

JOGET-JOGETLAH