JOGET-JOGET

Tuesday, October 16

Happy anniversary ke 3

Pejam celik...
Pejam celik...
Tup2 dah 3 tahun..
Alhamdulillah...

Dapat apa hadiah?

Dapat demam:-)

Dah celebrate dah time 27 syawal hari tu....
ari ni celebrate dalam kete je..nak kiss2(tettttt)
x best kot coz si isteri batuk n bersin dengan gaya yg hebat..
Rasa nak keluar anak tekak....
Bersin pun punya la kuat..

Kepada imam solatku..moga kita kuat hadapi dugaan hidup....dan bersama2 menuju ke matlamat yg satu...
Tunaikan tanggungjawap dengan seikhlas hati....

Alhamdulillah...
Terima kasih YA ALLAH...
Kerana jodoh ini amat sempurna untuk kami..

17.10.2009-17.10.2012
ALHAMDULILLAH....

Ohhhh lupa subuh2 dah dapat hadiah,,,,
Sarapan dari teman lemak manis



21 comments:

  1. Happy 3rd anniversary. Tahniah dari kakak sebab dapat melayari bahtera rumahtangga. Moga perjalan terus lancar dan bahagia menjadi milik semua.

    Batuk/selsema tu ujian dariNya. Ramai yg kena sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kadih kakzakie...
      Syukur ada ujian penghapus dosa

      Delete
  2. Alhamdulillah.tahniah pn susu..
    epi anibeseri..(^_^)

    ~same la kite,asyik bersin2 jgk ni..cuaca sejuk skrg~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank,,,,,cuaca sejuk dah bersin2..su su x boleh g obersee la cam ni:-)

      Delete
  3. happy anniversary..smg bahagia sampai syurga..amin:)

    ReplyDelete
  4. eppy anniversarry for u n husband :)

    ReplyDelete
  5. Selamat Ulangtahun Perkahwinan, semoga jodoh terus kekal rukun damai dan sejahtera selamanya.
    Tak kira la apa hadiah, asal bahagia senantiasa...

    ReplyDelete
  6. happy anniversary susu,semoga apa yg dihajati akan tercapai.eka pun bakal menyusul anniv yg ke3 tak lama lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank eka..he he he..happy anniversary untuk eka juga

      Delete
  7. happy anniversary!!get well soon ya dear!=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank putries....x sabar nak tgg n3 rawatan yg u buat kat tempat jayfarhana g tu,,,,,nak sgt tauuu

      Delete
  8. heheh tahniah, happy anniversary,,semoga cepat sembuh =)

    ReplyDelete
  9. Dear, happy anniversary! ^o^
    Semoga thn2 mendatang lbh gembira, bahagia dan tercapai segala impian dan harapan. Send my regard and congrats to Epul! Hugs n kiss utk ko! Muahhh...!! :D

    ReplyDelete
  10. hepi eniverseri pn.susu...semoga kekal dan bahagia hingga ke syurga.....amin........:))

    ReplyDelete

terima kasih....
suka dengan curahan vitamin

JOGET-JOGETLAH