JOGET-JOGET

Friday, September 7

RAYA..KE CAMERON KITA

cuti raya sempat lagi ke CH...
percutian yang tidak dirancang
bila tak plan jadi je,,,bila plan tak jadi2..
dah berapa kali pan nak pergi2 asyik tak jadi...
ada sekali tu dah siap booking hotel pun...tapi tak jadi juga..alahai anak omakkkkk
ada je xtvt bila weekend ya
seronok tengok suasana yang hijau
next time nak repeat lagi....time ni pergi tak banyak tempat kami pergi......
banyak rest2 je kat tempat sejuk tue,,,selesa untuk tidur he he he:-)

wuitt kesayangan..nnt kita pergi lagi yaaa

rindu nak makan strawberry coklat ..yuhuuuuu

* dok berangan ada 5 baby.....perasan tak strawberry tu mcm kembar..eheee berangan

6 comments:

  1. kite pun dh lame tringin nk pi CH..slurpp..sliur nye stoberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slurpp..slurrrppp....terasa nk mkn lg..

      Delete
  2. syioknya gi cameron

    ha'a la mcm kembar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila la dpt repeat lg..berangannn nie, ,,su su cepat2 snap bila tgk mcm kembar....kalau lah....berangan yg indah2 nie

      Delete
  3. Aah lah.. ida pun nampak.... kalau lah kann..... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susu siap berangan eida,,,,no 1..no 2 twin.no 4 n no 5..alahai kalau la

      Delete

terima kasih....
suka dengan curahan vitamin

JOGET-JOGETLAH