JOGET-JOGET

Saturday, September 3

apam pakedott

ha ha haaaa.............
orang buat apam pokaldot............
su buat apam pokedoott......
coz dot dot tu tak nampak sangat.........
ate nya tangan ketar2 nak buat dot dot tue...............
tak pe la dimaafkan..........
kali pertama buat yang yg jadi (kali pertama yg betul2 buat apam tu tak gebu langsung,,,lembikkkkkk..time masak bukak penutup kukus nmpak gebu je,,,tup tup time nak hidag kemekkkkkkkk,,,,salah step daa)

so google cara buat apam pokaldot step by step
jumpa blog nieee

http://opiskecikku.blogspot.com/2011/02/step-by-step-apam-polkadot.html

terima kasih farah..........sangat membantu................

lepas ni boleh improve lagi buat apam pakedottttttttttt supaya jadi dot dot dot..
fuhhhhhhhhhhhhh senikan jariku dan tangan2 ku...
oooo......ada juga orang panggil kuih ni telur dinasour...............

7 comments:

  1. comey la Su..kalo Kekda buat entah jadi hapa. hahaha

    ReplyDelete
  2. tak do rupa dot dot la kekda

    ReplyDelete
  3. ohh teringin gak nak try tp nak kukus laa, boleh tak agaknya

    ReplyDelete
  4. wahhh... okay la tue.... hehehe...
    saya dah letak blog su kat blogroll yer... :)

    ReplyDelete
  5. kak amy-mmg kukus la kak....sedap yummy2 rasa apam

    cinta-meh dtang raya umah cinta

    kak mimie-thank ya..suka n3 akak yg bukak pose ngan digi tue....seronok

    ReplyDelete
  6. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

terima kasih....
suka dengan curahan vitamin

JOGET-JOGETLAH